Pathways II. képzések

PATHWAYS II: – Képzők képzése

Sikeresen lezajlott az Egész életen át tartó tanulás program keretében szervezett PATHWAYS II -Képzők képzése programunk, melyet az Európai Unió támogatott.
A hatnapos képzésen a résztvevők megismerkedtek az egyetemes tervezés és az ésszerű alkalmazkodás elveivel, betekintést kaphattak a projektben végzett munkánkról. A képzés egyik fő célja azonban a könnyen érthető kommunikáció módszerének elsajátítása volt, melynek segédanyaga a projekt során kiadásra került „Információ mindenkinek” című kiadvány. Az elméleti anyagot filmvetítéssel, szituációs játékokkal és fordítási feladatokkal színesítettük.
A projekt fenntarthatósága miatt kiemelt figyelmet kapott, hogy a résztvevők az elsajátított ismereteket tovább tudják adni. Ezért a képzés fő eleme az ismeretek elsajátításán túl, a könnyen érthető kommunikáció oktatása, prezentációs technikák és szervezési kérdések voltak.

Ezúton is köszönjük mindenkinek az aktív részvételt és az építő jellegű kritikákat.
Külön köszönjük az Európai Sorstársak Közhasznú Egyesületének elnök asszonyának, Török – Szabó Erzsébetnek, hogy biztosította számunkra a képzés helyszínét, és együttműködésével segítette a tréning zavartalan lebonyolítását.