Az ÉFOÉSZ Önérvényesítő Fórumot tart a párkapcsolatokról

Az ÉFOÉSZ Önérvényesítő Fórumot tart a párkapcsolatokról

Az ÉFOÉSZ Önérvényesítő Fórumot szervez, amelyre értelmi fogyatékossággal élő embereket, valamint családtagjaikat és segítőiket szeretnénk meghívni!

 

A Fórum témája: Értelmi sérült felnőttek párkapcsolatainak támogatása családon belül és kívül

A Fórum helye: Nem Adom Fel Café & Bar

Budapest VIII. kerület, Baross utca 86, bejárat a Magdolna utca 1 szám alatt.

 

A Fórum ideje:

2017 július 17. hétfő, 17 órától 19 óráig.

 

Miről lesz szó a Fórumon?

A Fórum fő témájaként egy friss kutatás eredményein keresztül kívánjuk felvázolni, milyen nehézségekbe ütköznek az értelmi sérült emberek a párkapcsolatok és gyermekvállalás terén.

Szeretnénk példákat mutatni arra, milyen támogatást kaphatnak az érintett személyek a párkapcsolatok kialakításához és megéléséhez, ha családban és milyet, ha támogatott lakhatásban élnek. Ezen kívül külföldi példákat is ismertetünk, egy nemzetközi konferencián hallottak alapján.

 

A Fórum lehetőséget nyújt, hogy önérvényesítők, családtagok és segítők megoszthassák egymással a tapasztalataikat az érintettek párkapcsolatairól és az ehhez nyújtott támogatás fontosságáról. Várjuk minden résztvevő tapasztalatait, hogy hasznos beszélgetés alakuljon ki és tanuljunk egymástól!

 

Hogyan lehet regisztrálni a Fórumra?

A Fórumra Pleszkó Ildikónál lehet regisztrálni e-mail-ben (pleszko.ildiko@efoesz.hu), vagy telefonon (06 1 411 1356), 2017. július 13-ig.

 

A Fórumon a részvétel ingyenes.

 

A további tudnivalókat és a részletes programot itt, az eseményről szóló könnyen érthető felhívást pedig itt lehet letölteni!