Filmvetítés az Önálló Életvitel Napja alkalmából!

Filmvetítés az Önálló Életvitel Napja alkalmából!

A European Network on Independent Living (röviden: ENIL magyarul: Az Önálló Életvitel Európai Hálózata) egy nemzetközi civil szervezet, amely az önálló életvitel témakörében fejti ki tevékenységét. A szolidaritás, a demokrácia, az önképviselet és az önmeghatározás fontosságát hirdetve küzd a fogyatékossággal élő személyek egyenlő esélyeiért és az őket érő diszkrimináció ellen. Az ENIL 2014 óta minden évben május 5-én rendezi meg az Önálló Életvitel Napját. Ebben részt vehetnek a fogyatékossággal élő emberek, a témával foglalkozó szervezetek, szakemberek, valamint az önálló életvitel iránti törekvéseket támogató nem fogyatékos személyek is. Az idei kampányban bárki üzenhet arról, hogy számára mit jelent az önálló életvitel.

Az ÉFOÉSZ nyílt napot hirdet az Önálló Életvitel Napja alkalmából!

Gyere el az ÉFOÉSZ központi irodájába és írjuk meg közösen az üzeneted, majd egy fotót is csinálunk rólad!

Címünk: 1093 Lónyay u. 17. 1. emelet. 1. (11-es kapucsengő)

Időpont: május 3. kedd 13 és 15 óra között

Némi frissítő és rágcsálni való mellett oszd meg velünk a gondolataid, majd a délután zárásaként nézd meg velünk 15 órától a Carla új élete című filmet, amely kapcsolódik az önálló életvitel témájához!

A részvétel regisztrációhoz kötött, a helyszíni keretek miatt maximum 30 főt tudunk fogadni. Amennyiben szeretnének részt venni a programon, erre az e-mail címre (levai.eszter@efoesz.hu) várjuk visszajelzésüket a résztvevők számával!