Új Csapattagot keresünk a Nagy Lépés futárszolgálat gyalogos futár csapatába!

Új Csapattagot keresünk a Nagy Lépés futárszolgálat gyalogos futár csapatába!

Érdekel az alábbi munkalehetőség, kíváncsi vagy arra, hogy milyen gyalogos futárnak lenni? December 6-án 9-től 12-ig a Nem Adom Fel kávézóban választ kaphatsz a fenti kérdésekre!  Vegyél részt a tréningünkön és tudj meg többet a Nagy Lépésről! Ha bármilyen kérdésed van, hívj a 06 30 653 33 11-es telefonszámon! 

Nézd meg a tréning plakátját is… itt!

Mi a Nagy Lépés?
Nagy Lépés hatékonyabbá teszi a belvárosi csomagszállítást. Futárjaink tömegközlekedéssel szállítják a vállalkozások csomagjait gyorsan, hatékonyan és környezetbarát módon.

Feladatok
Gyalogos csomagkézbesítés Budapesten. Többnyire előre tervezett útvonalakon szállítunk, de dolgozunk azonnali hívás alapon is.

A sikerhez szükséges jó fizikai erőnlét (ne ijesszen meg az eső), jó kommunikációs készség (munkád során olykor ismeretlen emberekkel is beszédbe kell elegyedni). Megváltozott munkaképességű személyek jelentkezését is várjuk a csapatunkba! A Nagy Lépés kis csomagok szállítása mellett nagyszámú szóróanyag-terjesztéssel is foglalkozik. Az optimális útvonalakban segítünk, munkaeszközöket biztosítunk, a szállítás során végig támogatjuk a munkádat.

Elvárások:

  • Jó fizikai erőnlét
  • Talpraesett kommunikációs készség
  • Megbízhatóság
  • Optimizmus, vidámság és életkedv

Amire számíthatsz:

  • Megbecsült pozíció
  • Munkavégzés egy fiatal, dinamikus és jó csapatban
  • Pozitív jövőkép

Paraméterek
Munkaidő heti min. 12 óra. Rugalmas beosztás is lehetséges.
Központunk a VII. , Dembinszky utca 32-ban található.

Itt tudhatsz meg többet rólunk: http://nagylepes.hu

Érdeklődésed megerősítéséhez küldj magadról önéletrajzot vagy egy pár mondatos bemutatkozó levelet az info@nagylepes.hu címre!

Kérdésed van? Hívj minket bátran a 0630-933-7879 telefonszámon!