Nappali ellátás és foglalkoztatás a Gond-viselésnél

Nappali ellátás és foglalkoztatás a Gond-viselésnél

A Gond-viselés – szociális nappali ellátást és foglalkoztatást nyújtó intézmény – olyan fiatalok jelentkezését várja, akik nappali ellátást keresnek. A 1992 óta működő életmódprogram szociális nappali ellátást és foglalkoztatást nyújt értelmi fogyatékossággal élő felnőttek számára.

A 19 fős csoport már nem tanköteles korú, értelmi fogyatékossággal élő fiatalokból áll, akik családban élnek. Van köztük, aki kísérettel, és van, aki egyedül jár a Gond-viselő Házba. A komplex program szerves része a családgondozás, egyéni mentálhigiénés gondozás – a dolgozók szoros kapcsolatot tartanak fenn a családokkal.

A szép és jól felszerelt Gond-viselő Ház munkára és szórakozásra egyaránt lehetőséget biztosít. Naponta vannak fejlesztő foglalkozások, és a dolgozók segítik a gondozottak házon kívüli programjait is.

A fiatalok textil ajándéktárgyak elkészítésének egyes részfeladatait is végezhetik, varrónőkkel közösen, így a produktum piacképes termék. Munkájukért fejlesztési díjat kapnak. E termékeket a Tarka-Barka Ajándékboltunkban és viszonteladónál értékesítik.

További információ: www.gondviseles.hu

Érdeklődni és a jelentkezni a + 36 1 323 03 12 vagy a +36 20 914 70 87 telefonszámokon és az info@gondviselohaz.hu emailcímen lehet.

 

 

Címkék: