“Ez a mi napunk!” – Sérült Emberek Napja Nyíregyházán

“Ez a mi napunk!” – Sérült Emberek Napja Nyíregyházán

Az ÉFOÉSZ Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Egyesülete idén is megrendezi az „Ez a mi napunk” című rendezvényt a Nyíregyházi Állatparkban, melyre 2016. szeptember 19-én 10 órára szeretettel várja intézménye tanulóit, ellátottait.

A megnyitó ünnepség a Nyíregyházi Állatpark bejárata előtt kerül megrendezésre. Az Állatpark területére kizárólag a megnyitó ünnepség befejezése után (kb. 1030-kor) lehet bemenni. Amennyiben nem szeretnének részt venni a megnyitó ünnepségen, javasoljuk egy későbbi érkezési időpont megválasztását!

Amennyiben részt szeretnének venni a rendezvényen, a mellékelt regisztrációs lap kitöltésével jelentkezzenek 2016. szeptember 15-ig.

A rendezvény keretein belül kerül megszervezésre a „Ki mit tudoZOO”, melyre szeretettel várjuk tanulóik/ellátottaik jelentkezését. A program során intézményük egy tanulója/ellátottja, vagy egy csoportja megmutathatja a közönségnek tehetségét, tudását. A meghívottak nagy létszámára tekintettel intézményenként maximum 1 jelentkezést (egy egyéni vagy egy csoportos) tudunk elfogadni. Kérjük, hogy az előadás időtartama ne haladja meg az 5 percet. A jelentkezési lap a mellékletben található. Kérjük, a „Ki mit tudoZOO” program jelentkezési lapját a regisztrációs laptól eltérően 2016. szeptember 9-ig küldjék vissza az

  • ÉFOÉSZ Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Egyesület székhelyére (4400 Nyíregyháza, Vécsey köz 4.), vagy
  • faxon a 42/507-013 számra, ill.
  • e-mailben az nyiregy@freemail.hu címre

Dokumentumok:

Felhívás

Jelentkezési lap: Ki mit tudozoo?

Regisztrációs lap