Jelentkezz a Göllesz Viktor Ösztöndíjra!

Jelentkezz a Göllesz Viktor Ösztöndíjra!

Szövetségünk 2016-ban ismét meghirdeti a Göllesz Viktor Ösztöndíjat.

Az ösztöndíj célja

A magyarországi értelmi fogyatékos fiatalok kiemelkedő képességeinek elismerése és továbbfejlesztése, közösségi tevékenységük és beilleszkedésük támogatása és erősítése.

Az ösztöndíj tartalma

A díj 1 évre havonta fix összegű támogatást (tanulmányi vagy képzési hozzájárulást) biztosít a nyertes pályázó részére. Az ösztöndíj felhasználását az átadást követő évben meg kell kezdeni.

Kik pályázhatnak?

Az ösztöndíjra azon 14-35 év közötti értelmi fogyatékos fiatalok pályázhatnak, akik kiemelkedő teljesítményt nyújtanak a munka, a tanulás, valamely sportág vagy művészeti ágban, illetve tevékenységükkel hozzájárulnak a fogyatékossággal élők csoportjának fejlődéséhez, a róluk alkotott pozitív társadalmi kép megerősödéséhez.

Pályázati feltételek

Egy pályázó csak egy pályázati anyagot adhat be.

A díjazott személyére javaslatot tehetnek szakmai és társadalmi szervezetek, a pályázó tevékenységét ismerő szakemberek, szülők, családtagok.

Jelentkezés

Jelentkezni kizárólag a részletes pályázati feltételeket és tudnivalókat is tartalmazó pályázati dossziéval lehet, amely személyesen az ÉFOÉSZ Központi Irodában is beszerezhető a 1093 Budapest, Lónyay u. 17. I/1. címen, illetve e-mailen, a levai.eszter@efoesz.hu címen, továbbá letölthető honlapunkról.

Pályázati anyagok:

1_Pályázati felhívás- Göllesz Viktor ösztöndíj, 2016

2_Adatlap- Göllesz Viktor ösztöndíj, 2016

3_Pályázati útmutató- Göllesz Viktor ösztöndíj, 2016

Pályázat benyújtási határideje

2016. március 30.

A pályázatokat postai úton az ÉFOÉSZ, Budapest, 1093, Lónyay utca 17-re (I.emelet, 1-es ajtó) várjuk.

A pályázati anyagot két példányban kell benyújtani.